Jaz sem Luna dnevnik!

V Mehiki sta lunina starša dobila službo in po preselila se je z družino in ambar. Zdaj živi v vili in gospa Benson plačuje luni solo . Mateo in Ambar sta že dolgo par in v Argentini je jam & roller. Šla je v njega in videla Matea. Luna pa tudi pogreša Simona,ki je v Mehiki. Ko je bila 1. dan tam je mami povedala vse kar je doživela ta dan. Simon je prišel zaradi lune v Argentini. Takoj je dobil delo kot natakar v jam & roller-ju. Tam sta tudi delala Pedro in Niko. Hotela sta narediti bend in ko sta izvedela za Simona sta ga takoj povabila v bend imenujejo se roller bend. Ko je prišlo tekmovanje sta se Simon in Luna takoj pripravila in potem tudi zmagala. V jam & roller-ju je open music ki je vsakič nekaj drugega. Ko sta zmagala je prišlo mednarodno tekmovanje je Simon šel po nekakšna darila in Tino ter Kato sta ga odpeljala in Luna je tekmovala z Matejom. In na koncu sta se poljubila.
Ambar je bila ljubosumna. Ko so se vrnili je hotel Simon nazaj v Mehiko. Luna je naredila presenečenje in Simon je ostal. Jim je z Nikom šla na prvi zmenek. Gaston pa še vedno išče felisiti.povabil jo je ven ampak se je vstrasila in ni šla. Zdaj prihaja tudi tekmovanje iz kotalkanja. Iz roller-ju sta prišli 2 skupini in 1. je ambar, Mateo, jasmin, Delfi Pedro in Gaston. 2. pa Luna, Simon, jim, yam, ramiro in Niko. A Mateo se je že na mednarodnem tekmovanju sprla in nista več skupaj.
Ambar Hoče Luno poslat nazaj v Mehiko. Gospa Benson je dobila po pošti kristalnega laboda in ga Ambar dala v suknjič od Migela. In ko je Rej videl laboda ga je takoj vzel in obtožil Migela na krajo in gospa Benson ju je odpustila. Morali so se odseliti in ko je Mateo nekaj slišal je rekel Ambar da naj pove resnico.
Dobila je kazen in v roller je prišlo novo dekle Dijana.To je bila punca od Simona. Danijela se je spet zaljubila v Simona in sta se poljubila. V roller je prišel tudi nov trener Marjano in pomagal Tamari pri pripravah na tekmovanje. Marjano se je zaljubil v Tamaro in ko sta videla na vajah obe ekipi sta rekla, da se morata skupini združiti in vedno je nekdo manjkal in rekla je ,da če nabota obe ekipi na kupo ju bo izpisala iz tekmovanja.
Mateo se je zaljubil v Luno. Rej ne opravlja dobro dela in ga bo gospa Benson da na drugo mesto. Okoli vile se potika ženska, ki jo gospa Benson pozna. Felisiti se ni prikazala pred Gastonom. Vsi so razočarani ker je Tamara izpisala iz tekmovanja roller. Gospa Benson pusti Ambar na kotalkališče. Luna spet sanja Matea. Mateo je z Luno zaplesal. Nina pravi,da sta Mateo in Luna dober plesni par. Ambar reče Luni, da je Mateo od nje. Nina se zaleti v Gastona. Danijela, Ambar, Delfi in Jasmin se hočejo maščevati Luni. Danjela ji vzeme nahrbtnik in da delati ponarejene ključe od omarice. Vzeme ji kotalke in jih, da v drugo omarico. A na srečo jih najde.
Kato in Tino nekaj prikrivata Migelu in Moniki. Mateo in Luna zaplešeta skupaj ter Ambar in Mateo. Tamara spet spremeni mnenje in prijavi nazaj roller na tekmovanje. Open Music bo solist. Danijela je vzela luni USB ključek iz omarice in Simon je na njo jezen. Ambar ustavi neka ženska ki se dneve potika okoli vile. Nina je 6. član skupine od Lune, ker je Niko odšol. Jim še nekaj čuti do Nika. Mateo bo na opno zapel pesem za Luno. Gaston pa bo na opno verjetno izvedel kdo je felisiti. Kato se hoče prijaviti na tekmovanje da bi zapel pesem Amandi. Luna ujame Danjela kako stika po njeni omarici. Simon se zaljubi v Danjela in je rekel Ramiru da je to njegova punca.
Bliža se open Music. Marjano hoče iti drugam in Tamara še vedno nekaj čuti do njega. Luna hoče nekaj povedati Simonu in Danijela vedno pride zraven. Roller bend je izpadel iz natečaja. Mateo vpraša Luno kaj je in potem ji reče da je zaljubljena. Botra Ambar pove nekaj tisti ženski.
Nina še naprej vadi za tekmovanje. Jim na govori z Jam. Na opno je Gaston zapel pesem za Felisiti in Mateo je povabil Luno v park in ji zapel pesem s kitaro. Mateo ne morem reči povedati da je to pesem za njo. Botra nekaj prikriva Ambar in noče več v bilo in Mateo nekaj namiguje. Luna sliši pogovor med staršema. Danijela se lažnjivo zlomi nogo. Jam&roller ima nadomestnega trenerja in je res čuden. Ambar in Mateo sta postala prijatelja. Jim in Jam sta spet prijateljici. Kato zapoje pesem na opno za Amandi in Tino ter Olga sta zaljubljena. Kato in Amanda nista v vili. Luna se v sanjah guga na gugalnici, ki je bila na terasi vile. Delfi in Jasmin sta zelo blizu odkrivanje Felisiti. Nina bo nekaj povedala Gastonu. Na Blejku Jim, Jam in Ramiro nekaj plešejo in Delfi in Jasmin to posnameta.
Tino, da Ambar telefon. Nina hoče povedati Gastonu, da je ona Felisiti. Ambar se spremeni z Botro in Mateo ki nekaj namiguje. Denijela ima gips na nogi in Nina in Luna jo posnameta. Delfi in Pedro skupaj kuhata. Novi trener se zaljubi v Ano. Rej sliši pogovor med Migelom in Moniko. Rej hoče izvedeti kaj sta se pogovarjala Migel in Monika. Luna sanja Danijelo in Simona, ko se igrata potem pa pride Luna in mu odveže oči. Ambar pride zelo pozno prišla domov in vse je skrbelo. Luna hoče pokazati Simonu video z Danijelo in hojo. Pedro in Delfi skupaj kuhata. Ambar začne govoriti o preteklosti z Botro. Ambar noče več biti prijateljica z Danijelo. Luna ne prepriča Simona o Danijeli. Paket ne pride do Gospe Benson ampak do neke ženske. Amanda in Kato se skoraj poljubita. Marjano se je vrnil in šel trener, ki je bil čuden. Marjano nekaj načrtuje. Nina hoče iti iz ekipe. Ramiro zapoje pesem Jam med snemanjem.
Bliža se tekmovanje in Nina si poškoduje roko in zamenjava je Niko. Danijela je razkrinkana. Ramiro je Jam povabil na zmenek. Ambar se laže o svoji botri Matej in na kosilu ji vzeme telefon in dobi kazen. Kato je pod mizo in sliši pogovor gospe Benson. Pošiljka pride.
Na tekmovanje zmaga ambarina skupina in Simon se loči od Danijele. Simon in Luna se poljubita. Ambar, Mateo, Pedro, Delfi, Jasmin in Gaston proslavljajo. Gaston se pogovarja z Nino o Felisiti. Ambar in Mateo se poljubita. Nina se hoče videti z roller trakom. Gospa Benson je zelo blizu nečakinje. Migel je šel k umetniku, ki je izdelal verižico od Lune. Luna hoče nekaj povedati Mateu in Ambar in Mateo se je obnašal čudno. Luna in Simon si priznata, da se ljubita. Mateo in Ambar se že kledata čudno. Tamara in Marjano se pogovarjata o odvetnikih. Gospod Migelu ne pove nič o osebi, ki je vzela verižico. Gospa Benson raziskuje preteklost. Jam in Ramiro vadita za videospot. Naslednji Open music bodo fantje in punce posebi. Luna in Simon sta skupaj. Mateo in Gaston se na Blejku pogovarjata in Mateo noče več biti s Luno ampak z Ambar. Poljubila se bosta Ambar in Mateo. Luna sanja o neki ženski in amuletu. Luna se bo vpisala na open. Felisiti je roller treku napisala, da ga bi spoznala.
Felisiti predlaga, da se z roller trakom pokličeta preko spletne kamere in bil je za. Ramiro in Jam sta posnela videospot . Muzika na opnu od fantov bo I’b crazy. Simon in Luna sta na zmenku. Rej in Gospa Benson se pogovarjata o amuletu. Mora nekaj čuti do Ričarta. Mora bo za zmenek Nini pripravila oblačila. Mateu še je vedno všeč Luna. Ambar je čudna do Lune. Pravi, da sta kralja kotalkališča spet skupaj. Luni je všeč Mateo. Ambar je ukradla predlog od Lune. Luna in Simon povsta, da sta par. Ramiro in Jam snemata videospot in jima super. Skupina trenira za regijsko tekmovanje. Nina trdi, da je Mateo zaljubljen v Luno. Nina je pripravljena za zmenek.
Kato in Amanda sta se skoraj poljubila. Na regijskem so se roller Jovi dobro odrezali. Felisiti je na zmenku bila dobro in Izvedel je, da je Luna frendica od Felisiti. Moniki je Luni povedala vse.
Simon je šel z Luno v park in povedala, da je Nina Felisiti. V šoli je Luno Mateo spraševal kdo je Felisiti. Luna in Mateo sta plesala in Ambar jo je vidla. Ambar reče Simonu nekaj o Mateu in Luni. Nina kuha z Miro in mamo. Punce vadijo za open.Simon je vprašal Luno, če je v Matea. Mateo jo je slišal. Monika izve o Nini in Felisiti. Luno sprašujejo o Felisiti. Luna sanja o Mateu. Santi Oven je prišel na open. Najprej so fantje in potem punce. Na koncu so jo vprašale kdo je Felisiti. Na Blejku sta Mateo in Gaston prišla do Lune in Nine. Mateo pravi, da ni v Luno. Ambar reče Simonu, da sta Luna in Mateo zaljubljena.
Marjano hoče Luno dati v ekipo. Tekmovanje je v jam roller-ju. Mateo je hotel plesati z Luno in se delal, da je padel in skoraj sta se poljubila. V parku so skoraj odkrili kdo je Felisiti. Mora se je preoblekla v Felisiti. Simon vidi Matea in Luno kako sta skupaj in je ljubosumen. Mateo hrepeni ob Luni. Luna sanja kako sta Simon in Luna kotalkala v parku in prišel je Mateo in jo prijel za roko Ambar pa je to prekinila. Luna bi se rada vpisala na tekmovanje ampak hoče slišati mnenje drugih. Mateo reče, da naj glasujejo. Luna bo v ekipi. Gospa Benson govori o detektivu. Gaston ve da Mora ni Felisiti. Nina ju prekine. Tamara pravi, da Luna mora biti v ekipi. Marjano spet kliče nekoga. Ambar govori o Mateu. Bend vadi in Simon mora iti na trening.
Luna zamudi pouk na Blejku. Simon Luno vpraša na treningu zakaj mu je rekla prijatelj Mateo je to slišal. Luna ni odgovorila. Mateo in Ambar nista več skupaj. Jim se dela, da ima fanta, da bi naredila Nika ljubosumna. Luno je presenetil Mateo in sta se pogovarjala. Ambar bo imela zabavo. Luna sanja steklenico in jo želi najti na vrtu. Na treningu sta Mateo in Luna skupaj v paru. Rikardo je v Moro in noče priznati Ani. Mateo in Luna se bosta pogovorila.In Simon bo ju zmotil. Gaston in Mateo se pogovarjata o Luni in Nini. Sofia Carson bo prišla v roller. Mora in Ricard sta se poljubila. Sandi Oven bi spoznal roller bend. Migel išče steklenico. Simon in Luna sta se razšla. Tino in Kato najdeta steklenico. Luna govori Mateu, da sta se razšla. Ambar povabi tudi Nino. Gaston povabi Nino kotalkat.
Luna ker sta se razšla z Simonom zapoje pesem. Ambar sliši Gospo Benson in Reja govoriti o Sol Benson. Gaston in Nina se pogovarjata. Delfi in Pedro se objameta. Gaston pove Mateu, da sta se Luna in Simon razšla. Sofia Carson bo pela na Roller-ju. Mateo bo šel čez poletje z družino domov in rad bi ostal malo več z Luno. tekmovanje je zelo blizu. Ambar bo Luni nekaj zagodla in Luna bo verjela. Mateo hoče pomagati pri seminarski Luni. Mateo, da roko Luni. Ambar reče vrtnajru naj reče Luni, da so našli njen računalnik. Na zabavi bo Gaston rekel Nini, da je lepa. Mateo in Luna bosta skupaj šla na zabavo in Mateo jo bo vprašal kaj čuti do njega. Mateo jo bo povabil na ples. Gospa Benson je zelo blizu odkritju Sol Benson. Na zabavi Mateo in Luna plešeta in Gaston vrne prstan Felisiti. Na zabavo prideta 2 pomočnici in 1 od njiju je mama od Ambar. Hotela ji je dati zlatega metulja. Mateo Luno pred Pedrom, Nikom in Simonom vpraša, če bi na naslednjem opnu pela z njim. Simon in Luna se pogovarjata o Mateo in njej. Luna je vedno čudna, ko vidi Matea. Na Blejku Mateo reče Luni, da mu mora nekaj povedati. Zvonec ju je zmotil in Mateo je rekel vedno ta zvonec. Niko je ugotovil, da Jim nima fanta. Mateo bo pomagal Luni. Na opnu bosta pela Mateo in Luna ter Felisiti. Nina se bo na opnu razkrila. Kato, da Amandi steklenico. Delfi izve zakaj Pedra ni bilo na zabavo od Ambar. Ambar mu je rekla, da hodi z drogim. Niso več frendice. Jim pove Niku resnico. Spet sta skupaj. Meteo in Luna pojeta. Simon izve, da Jim in Ramiro Greta drugam. Mateo gre v Italijo. Luna pa bi rada šla v Mehiko. Tamara prosi Ano za pomoč. Luna hoče prepričat Jim in Ramira, da ne greta na drugo stezo. Jam in Ramiro sta se spet sprla. Na Blejku Delfi in Jasmin govorita o Ambar in Luna in Nina govorita o opnu in Felisiti. Mateo in Gaston ju zmotita njujin pogovor in Mateo in Luna se potem pogovarjata. Mateo in Luna sta zapela in zdaj bojo roller bend. Potem pa Felisiti. Felisiti se je odkrila. Gaston ne more verjeti, da je Nina Felisiti. Starša Luni ne pustita tekmovati dokler ne naredi naloge in letnika. Vsi so veseli ker se je razkrila še posebej Gaston. Ambar je ljubosumna. Gaston govori lepo o Nini. Nina in Luna govorita o Gastona. Ambar in Jasmin sta prišli do Nine in gorita slabo o njej. Tino, Kato in Amanda večerjajo skupaj. Delfi in Pedro greta v kino. Ambar in Jasmin sta govorili o Nini in Gastonu.
Jim in Ramiro greta drugam. Mora, Nina in Ričard večerjajo in govorijo o Gastonu. Monika in Migel Luni ne postita na tekmovanje. Luna sanja Njo in Simona kako kotalkata pojavilo se je ogledalo noter pa Mateo. Na Blejku vsi čakajo Nino. Ambar pokaže Mateu in Gastonu neki videu in gor je Nina in govori nekaj (kao) groznega. Luna govori z Matejom in ji reče Luni in spominjata se časov v Mehiki. Skoraj sta se poljubila Jam ju je prekinila. Nina in Gaston razmišljata o Felisiti. Gaston pokliče Nino. Jim in Ramiro ne bosta ostala. Luna ne more nehati misliti o rolerji. Luna in Migel se pogovarjata. Mateo jo je napisal, dajo čakajo in rekla je Migelu, da se mora učit v resnici pa gre na kotalkališče. Mora in Ričard se bosta poljubila in prišla je Ana. Ambar in Luna sta hoteli iti na stezo a ju je Migel ustavo. Nima in Luna se pogovarjata o Mateo in Mateo ju posluša. Luna bo govorila z Marjanom in Jasmin ju snema. Mateo prepriča Jim in Gastona,da bosta nadomeščala Jim in Ramira. Nina bo Gastonu povedala kaj čuti do njega. Mateo in Luna govorita in Luna je žalostna ker je izgubila prijatelje. Delfi in Pedro sta skupaj kotalkala. Nina Gastonu hoče priznati vse a so ju oboževalke zmotile in Gaston je šel vstran. Simon hoče iti niz tekmovanja a ga Luna prepriča, da ostane. Jim in Ramiro se bosta vrnila v roller. Mateo je Luno vprašal kaj čuti do njega. Ričard se hoče opravičiti Ana a ga ne posluša. na treningu Mateo in Luna plešeta in se hecno gledata. Mateo je rekel,da bo Luni pomagal pri nalogi za blejk. Nina ne več ne zanima Gastona. Mateo pomaga Luni. Roller bend vadi in Pedro in Niko rečeta, da je Simon zaljubljen v Luno. Luna to sliši. Luna v sobi dela nalogo in je še ni naredila. Ramiro zaplešeza Jam in ji, da šopek. Jam mu oprosti. Ambar hoće biti glavna na stezi. Nina in Luna se pogovarjata o Gastonu in Mateu. Nina hoče nehati s pousti ker nima Gastona. Gaston je razočaran o Nini. Mateo in Luna govorita in Mateo ji hoče povedati kaj čuti. Luna ne ve kaj naj odgovori. Mateo jo on vprašanje vpraša in mu reče, da je boljše da samo prijatelja. Delfi in Nina se pogovarjata in postaneta frendici. Roller ima vaje. Delfi in Jasmin govorita o Nini in Gastonu in on vse to sliši. Gaston pride do niju. Nina gre na izlet s Ričardom. Na treningupridejo Power & spin na stezo. Ambar se že pripravlja na tekmovanje. Gaston išče Nino. Jim in Niko se poljubita. Fantje so na koncertu. Simon govori Mateu, da naj pazi na Luno. ambar gre v garderobo in razbije luno in Luna to vidi. Nina je videla od Gastona posnetek in ga poklicala. Ambar pravi, da je prfektna. gaston in Nina se poljubita. Gospa Benson vidi Migela in Moniko s sliko. Mora in Ričard sta se poljubila. Luna hoče popraviti sonce saj je zlomila sonce ne pa lune. Tamara za začetek zapleše. Simon ne more priti na koncert. Mateo pove Simonu in Ramiru, da gre v Italijo. Simonu, da svojo čelado. Mateo bi rad govoril z Luno. Tino se izdaja za Simona. Power & spin so zelo dobri. Zdaj je Roller. Zelo dobri so. Roller je zmagal. Zakon so. Luna je prišla na koncert. Ambar se opraviči Gastonu in Mateu. Luna izgubi amulet. Roller dobi medalje, Power & spin so ljubosumni. Mateo najde Lunin amulet. Roller  bend je bil super. Luna ugotovi, da je igubila amulet Mateo ji ga da. povedala sta si kaj čutita drug do drugega in se poljubita.

 

 

konec serije nnennennnennennnennne……….

Zelo je tragično ker pa sem že malo več povedala enkrat bom dala link in lajki, deli in komentiraj. samo gor klikni z desnim klikom in pojdi pod išči…….

 

https://spelasedic.wordpress.com/2017/09/17/moje-misljenje-o-soy-luni-jaz-sem-luna/

 

 

Leave a comment